Mikkel Kryger ny vært og Go’ morgen-TV i weekenden

TV 2 henter vært fra DR Ramasjang og udvider samtidigt sendefladen til weekenden. Fredag, 10. august 2012 – af Jan Bergman TV 2 dropper Weekend Weekend og vælger i stedet at udvide Go’ morgen Danmark, der fra 18. august begynder at sende lørdage og søndage.

Så er der igen bankospil på TV2 med Mikkel Kryger som tv-vært

Mikkel Kryger er igen klar hver fredag, til at tage imod både publikum og et alders panel, når TV2 igen sender tv programmet “Fuld plade”. Mikkel Kryger skal denne gang blandt andet stikke hånden i flydende sand, hænge i en støvsuger, samt ud i virkeligheden, for at finde endnu flere bingotal.

Louise Wolff vender tilbage til TV 2 – TV 2

Fra 2015 til 2017 var hun også fast vært på morgenprogrammet, og som eksempel på noget, der gør en livesituation ekstra speciel, nævner hun dengang, Mikkel Kryger tog fejl af et sugerør og et citrongræs.

Mikkel Kryger fyldte 30 | BILLED-BLADET

TV-værten Mikkel Kryger holder fast i sin påsketradition med skattejagt med hele familien. Og han glæder sig til, at sønnen Max er stor nok til at deltage. 13. mar – TV 2

Kryger-prisen uddeles siden 1973 hvert år til en DR

Kryger-prisen uddeles siden 1973 hvert år til en DR-medarbejder, der i sin udsendelsesvirksomhed har gjort en særlig indsats. Prisen, der er på 25.000 kr., er opkaldt efter Christian Kryger, der i 1950’erne og de tidlige 1960’ere var en af pionererne i dansk radioreportage og den første leder af Østjyllands Radio – DR’s regionale radio i Århus.

TV2 og TV2 News reklamer fra 2011#1 – YouTube

Aug 26, 2013 · Det er her det skifter fra at være TV2 til at være TV2 newz. Men sådan sjove ting sker når man stadig bruger VHS i den digitale tidsalder. * Reklame for Dong Energy.

TV Oversigt – Home | Facebook

Så er der igen bankospil på TV2 med Mikkel Kryger som tv-vært. Igen denne gang, er det Mikkel Kryger der tv-værten, der skal sørge for numre til bankospillet, der skal give fuld plade hver fredag. tvtvtv.dk. TV Oversigt. Sp S on S so S Du kan se vinter OL på DR hver dag fra kl. 07.00 og frem til tvtvtv.dk. TV Oversigt shared a

TvPrisen: Se kendisserne i det stiveste puds – TV 2

Der var ikke sparet på noget, da tv-personligheder fra den danske skærm-branche indtog den røde løber under uddelingen af TvPrisen fredag aften.

SommerSummarum – dofaq.com

Det er vigtigt, at man ikke taler ned til børnene” DR – 28 Jun 2017 Sangerinden og tv-værten Silja Okking er i øjeblikket aktuel i ‘Sommer Summarum’ på DR Ramasjang.Hver morgen de næste fem uger manøvrerer hun sig gennem en times live-tv fra Aarhus, Lemvig, Sæby, Ulvsborg og Sønderborg, hvor hun interviewer

Her er de nye vejr-værter: Derfor er vi så vilde med vejr

For Mikkel Fønsskov og Divya Das var jobbet vejen til en tv-karriere. For tv-værten Mikkel Fønsskov, 32, er jobbet som vejrvært blevet et springbræt til en ny tv-karriere. Sådan som det også er tilfældet for TV2 Nyhedernes Divya Das, 38, der begyndte som vejrvært i Danmarks Radio i 2003.