Usb-/cd- og dvd-opbevaring til dine lagringsmedier | køb

Opbevaring til beskyttelse af dine lagringsmedier Den korrekte usb-/cd- og dvd-opbevaring kan beskytte dine medier og forhindre, at dine data går tabt ved eksempelvis, at en disk knækker. Med cd- og dvd-opbevaring kan du nemt holde orden på dine lagringsmedier og sørge for, at de holder længe samtidig.

CD og DVD – praktisk opbevaring til dine skiver

CD- og DVD-oppbevaring i høy kvalitet og flott design Oppbevaringsløsninger som på én og samme tid har perfeksjonert den praktiske funksjonen, uten å inngå noe kompromiss med design, kan være vanskelige å finne.

CD-lommer til ringbind | opbevaring til CD/DVD og USB-nøgler

Forlæng levetiden på dine CD’ere og DVD’ere. Ridser og urenheder kan forhindre din Cd- eller DVD-afspiller i at læse dine disketter. Når du opbevarer dem i f.eks. CD lommer forhindrer du, at de bliver beskadiget eller helt knækker. Vi har forskellige typer opbevaring: – både lommer, kassetter, bokse og ringbind til opbevaring.

Opbevaringsboks til DVD, CD og Blu-ray – t3lshop.dk

Praktisk, robust og stilren opbevaringsboks til dine DVD’er, CD’er og Blu-Ray lommer. Med det lette, enkle og moderne design, ser den godt ud i din stue eller passer i de fleste skuffer og skabe. Med vores opbevaringskasse, kan du samle hele din samling ét sted, så du undgår at skulle lede efter dine film og …

Stort udvalg af DVD og CD lommer – avxperten.dk

CD lommerne fylder ikke meget og er en nem og praktisk opbevaring af dine CDer. Hvis du ønsker en anden løsning, så kan du for eksempel vælge en DVD case. Som navnet antyder, er det et omslag, som du klapper sammen.

Lagringsmedier – Hvilke lagringsmedier egner sig bedst til

Noget af det vigtigste, man kan gøre for at bevare data, er at vælge gode lagringsmedier. Udbuddet af medier er dog stort, og hver type har sine fordele og ulemper, der alle skal ses i relation til den samling af data, som man ønsker bevaret.

ASUS DVD Writer SDRW-08D2S-U LITE – KomplettBedrift.no

ASUS SDRW-08D2S-U LITE . ASUS SDRW-08D2S-U LITE is an external slim DVD writer capable of 8X speeds. Its stylish and portable design. The lattice-like appearance of the drive is inspired by diamonds, making the product unique from every angle.

4.8/5(6)

CD og DVD opbevaring – Køb mapper, bokse og kasser til

Du kan få en lille boks til opbevaring af 40 CD’er eller en stor, der kan opbevare helt op til 300 CD’er. Vælger du en løsning med en opbevaringsskuffe til dine CD’er, så er det vigtigt, at CD’erne bliver lagt tilbage, når de ikke høres, for ellers risikerer du, at de bliver ridset og måske ødelagt.