Varmtvandsbassin i Gentofte | Bassintræning i Storkøbenhavn

I bassintræning i varmtvandsbassin lærer du at bevæge dig, styrke din krop og forbedre din koordination og balance. FOF Gentofte tilbyder små skånehold til dig. Undervisningen i varmtvandsbassinet foregår på mindre hold, så vi har mulighed for at tage hensyn til dine særlige behov.

Gentofte | Gigtskolen

Gigtskolen Peter Bangs Vej 5B 2000 Frederiksberg Kontakt os mandag, tirsdag, torsdag kl. 10.00 – 12.00.

Åbningstider – kildeskovshallen.gentofte.dk

Nykredit Gentofte Open Aktuel bassinstatus Her kan du se hvilke bassiner der er åbne, hvilke der er lukket og hvor mange baner der er ledige til at svømme på.

Varmtvandsbassin | Gigtskolen

Træning i varmtvandsbassin er godt for dig, der har problemer i led, ryg og muskler. Det er en alsidig og skånsom træningsform, hvor du træner kondition, bevægelighed, muskelstyrke og balance. Du kan også bruge varmtvandstræning til afspænding og smertelindring.

Kildeskovshallens Fysioterapi – Gentofte Kommune

Alt under ét tag. Kildeskovshallens Fysioterapi har et unikt koncept i fysioterapisammenhænge – vi kan nemlig tilbyde flere træningsfaciliteter samlet under samme tag: Ud over et dejligt kliniklokale, har vi styrketræningssal, varmtvandsbassin samt diverse idrætssale mm.

Fysioterapien.dk – YouTube

Fysioterapi, genoptræning, bassinfysioterapi, varmtvandsbassin, træningscenter, akupunktur, massage, træning til gravide, efterfødselstræning. Fysioterapien.

Kildeskovshallen – Gentofte Kommune

Kildeskovshallen Kildeskovshallen er Gentofte Kommunes største idrætsanlæg, og tilbyder blandt andet brugerne en masse forskellige aktiviteter indenfor svømning og boldspil.

FOF Gentofte | Spændende kurser og undervisning – Ring

Vi tilbyder en lang række events, rejser, foredrag, undervisning og kurser i Gentofte. Bliv inspireret og find dit næste kursus hos FOF Gentofte, Storkøbenhavn.