Karen Hækkerup: Vegetardebatten er domineret af følelser

DEBAT: Tonen i kostdebatten er blevet hård og unuanceret, mener Karen Hækkerup. Og det er ærgerligt. For desto mere restriktiv en diæt er, desto flere udfordringer opstår der rent ernæringsmæssigt.

Marianne Gregersen (@marianne_1973) | Twitter

VM i fodbold starter i morgen, og Danmark er allerede garanteret en plads i finalen. @DLF_Seeds har nemlig leveret græs til 8 af 12 stadions bl.a. finalestadion. Held og lykke til det danske landshold @dbufodbold, som vi håber, kan udnytte ”hjemmebane”-fordelen.

Jesper Skovlund (@J_Skovlund) | Twitter

Min top 3 over mest udbredte madmyter: 1. At fødevarer er enten sunde eller usunde – uanset mængde og kontekst. 2. At kulhydrater – især sukker – er særligt fedende (mere end fx fedt). 3. At kunstige sødemidler er både fedende og farlige i de mængder man bruger i mad/drikke.

EL: Falafel og forbrugere udfordrer frikadellen – Altinget

Af Søren Egge Rasmussen (EL) Fødevareordfører. Direktør for Landbrug & Fødevarer Karen Hækkerup beklager sig over, at tonen i vegetardebatten er domineret af følelser og dermed er usaglig. Desværre glemmer Karen Hækkerup behændigt, at det konventionelle landbrugs …

Følelser dominerer i vegetardebatten | LandbrugsAvisen

Følelser dominerer i vegetardebatten Torsdag 8. februar 2018 00:00 Udskriv Skrevet af Landbrugsavisen.dk »Om du vælger at være vegetar, veganer, …

Folk der er afhængige af konflikt er i krig med dem selv

Det er bemærkelsesværdigt, at det er socialarbejdere, advokater, psykologer eller psykiatere, der ofte er i kontakt med denne type person. Den simple grund til dette er, at folk, der er afhængige af konflikt, står bag mange retssager, klager, tilfælde af kønsvold og arbejdskonflikter .

Hvilken måned er du barn af? Hver måned fortæller sin egen

Dem, der er født i oktober, har ofte faste meninger, og de er ligeglade med, at de ikke altid har kontrol over deres følelser. Af den grund kan oktober børn være utilregnelige. De er ekstremt intelligente, men ser også godt ud.

2018 – Landbrug & Fødevarer

Det første halvår af 2018 er eksporten fra fødevareklyngen til Finland steget med lidt over 63 mio. kroner i forhold til samme periode sidste år. Det viser en ny opgørelse fra Landbrug & Fødevarer. Den udvikling skal H.K.H. Kronprinsesse Mary være med til at udbygge på …

[PDF]

Er følelser individuelle? – paedagogen.dk

Er følelser individuelle? Skrevet af Lars Haase Uddannet pædagog fra Gladsaxeseminariet og sociologi-studerende Sammenfatning Følelser fylder meget i det pædagogiske arbejde.

Har du en intens følelse af indre uro og ubehag? ←

Fælles for oplevelsen af alle former for angst er en intens følelse af uro og ubehag, som synes helt vilkårlig og uforklarlig.Angsten bryder frem i situationer, hvor der i realiteten ikke er noget at være bange for – og angstens intensitet overstiger situationens udfordring.