Vipp » Køb Vipp design til badeværelse og køkken

Hos Livingshop.dk fører vi et bredt sortiment af Vipp produkter, som både dækker over Vipp bad, køkken, poser, spande og reservedele. Vipp er kendt for deres tidsløse design, som er gennemgående igennem hele sortimentet.

Vipp Vasketøjskurv Hvid, Produkter -|| Indretning efter

Vipp » Køb Vipp design til badeværelse og køkken Hos Livingshop.dk finder du hele udvalget af Vipp spande og Vipp boligtilbehør. Se hele sortimentet af Vipp design og køb det online her!

Vipp Vasketøjskurv Hvid – Livingshop.dk

Vipp vasketøjskurv i hvid til soveværelse eller badeværelse. Skøn og praktisk Vipp vasketøjskurv i enkelt design. Se udvalget af klassiske Vipp designs på Livingshop.dk.

Official Vipp Online Shop | vipp.com

Buy Vipp products at vipp.com. It all began with a pedal bin in 1939, but since then Vipp has grown into a large family of products.

Alt i Vipp Design – Velkommen til Thorsen.dk

Hos Thorsen Møbler finder du et stort udvalg af Vipp produkter. Vipp til badeværelset og Vipp til køkken. Fri fragt ved køb online.

Vipp til badeværelset – Design til toilet og bad

Hvis du går op i god kvalitet og et meget smukt design, så er Vipp til badeværelset lige noget for dig. Det danske mærke laver nogle helt fantastiske produkter til køkken og bad.

Vipp – Læs alt om virksomheden og deres produkter

Livingshop.dk. Interesserer man sig for dansk design, så er Vipp en virksomhed, man skal kende til. Vipp blev grundlagt i 1939 af ægteparret Marie Axelsen og Holger Nielsen.

Vipp vasketøjskurv i sort og hvid – Køb til spotpris på nettet

Ønsker man en moderne vasketøjskurv i høj kvalitet, så vil en Vipp vasketøjskurv være et godt og sikkert valg. Vipp ønskede at genfortolke et hverdagsprodukt og skabe et unikt design og udviklede derfor denne vasketøjskurv.

Vipp | Se udvalget af produkter i det smarte Vipp design

Vipp er dansk design helt tilbage fra 1939, hvor Holger Nielsen designer den populære Vipp pedalspand til sin kones frisørsalon. Det blev starten på et stykke af dansk designhistorie der bare bliver mere og mere populært som tiden går.

Vipp Interiør og Boligtilbehør – Køb danskdesign her

Den berømte Vipp pedalspand findes i dag i 5 forskellige størrelser og er blev suppleret med produkter til badeværelse og køkken. Vipp har dermed lanceret en række nye ikoner til badeværelset blandt andet Vipp sæbedispenseren, Vipp toiletbørsten og Vipp vasketøjskurven.