Virksomhed mangler arbejdskraft: Klar til at hente

Virksomhed har en ingeniør- og konstruktørafdeling på 50 ansatte. Virksomhed mangler arbejdskraft: Klar til at hente medarbejdere i Spanien Der er opstået en fejl:

Mangler din virksomhed arbejdskraft? – Hovedstadens

Hovedstadens Rekrutteringsservice har som hovedformål at finde den kvalificerede arbejdskraft som virksomhederne mangler i hovedstadsområdet inden for bygge- og anlægsområdet samt afledt beskæftigelse. HRS er et samarbejde mellem 19 kommuner, …

Et åbent arbejdsmarked er essentielt for – Yngrelisten

Et åbent arbejdsmarked er essentielt for at danske produktionsvirksomheder kan overleve i Danmark

Løkke klar med nyt udspil: Her vil han hente udenlandsk

Vor 11 Tagen · Det skal være med til at hente medarbejdere fra lande, som Danmark i forvejen har stærke økonomiske bånd til. Statsministeren nævner her USA, Canada, Singapore og Japan. – Danske virksomheder, skal have den kvalificerede arbejdskraft, de mangler – uden at vi åbner døren for dem, vi ikke har brug for.

Sydeuropa kan levere den arbejdskraft der mangler – idag.dk

Hos Arbejderbevægelsens Erhvervsråd undrer man sig over, at de danske virksomheder ikke har gjort mere for at hente den sydeuropæiske arbejdskraft til Danmark. ”Det hænger formentlig sammen med, at de seneste ti år har arbejdsmarkedet i Danmark været købers marked.

Ingeniørmangel: Støjberg vil gøre det lettere at hente

– Det er problematisk, at det skal være så besværligt for en virksomhed at hente kvalificeret arbejdskraft i udlandet, når vi faktisk mangler medarbejdere med bestemte kvalifikationer. Der er simpelthen for mange komplicerede regler og for meget bureaukrati, siger underdirektør i …

Udenlandsk arbejdskraft – kooperationen.dk

Der kan være mange gode årsager til at hente udenlandsk arbejdskraft. I mangler måske medarbejdere med specifikke kvalifikationer eller I har svært ved at finde tilstrækkelig og kvalificeret arbejdskraft.

Virksomheder mangler faglærte: Må snart hente hjælp i

eansk Industri slår også på tromme for, at det skal være lettere for danske virksomheder at hente udenlandsk arbejdskraft til landet. Blandt andet vil organisationen gerne have Folketinget til at ændre en beslutning om, at udenlandske medarbejdere skal tjene mindst 408.000 kroner om året, for at de kan få opholdstilladelse.