Udkants-Sangen – Fra alle os til alle Jer – YouTube

May 06, 2011 · Det er på ingen måde et “Sønderborg vs. Storbyen” projekt — derimod vil vi med et glimt i øjet gerne gøre op med fordommene om Udkantsdanmark og vise det Sønderborg, vi kender.

25 SANGE FRA HØJSKOLESANGBOGEN – kunsto.dk

Det er der kommet en bog ud af: “25 Højskolesange”. En bog der i tekst og billede forsøger at beskrive sangene. Bogen og sangene præsenteres på Samsø.

Ældre Sagen får besøg af visesanger Tim Hansen fra

Ældre Sagen i Grindsted har igen søndagstræf den 7. oktober. Vi får denne gang besøg af Tim Hansen fra Sønderborg.. Tim Hansen er født i Sønderborg 1951.. Han har i mange år optrådt med sin guitar i vidt forskellige sammenhænge – bl.a. som orkestermedlem i et af landsdelens ældste danseorkestre ”HAIMONS” – men det er nok mest som visesanger at Tim Hansen er kendt.

Vester Sottrup Bibliotek: Masser af sange fra den blå

I løbet af eftermiddagen skal der synges nogle af de nyere sange og enkelte af klassikerne fra højskolesangbogen. Birgitte Skov er ansat som børnebibliotekar ved biblioteket i Dybbøl og Sønderborg og hun har tidligere været tilknyttet Vester Sottrup Bibliotek.

Sønderborg Sange – Lær Lokalhistorie med – Claus Madsen

Kommentar. CDen indeholder 16 sange, der alle direkte eller indirekte formidler væsentlige nedslagspunkter fra Sønderborgs og Danmarks historie, herunder bl.a. 3 sange, der berører 2 ud af historiekanon for folkeskolens 29 obligatoriske temaer, nemlig stormen på Dybbøl i 1864 (Sangen Dommedag Als (29. juni 1864) og genforeningen med dels sangen Genforenet og sangen …

Sange opstod ud fra breve og dagbøger fra Ingenmandsland

Til november er det 100 året for 1. Verdenskrigs afslutning, og det markerer Svestar i samarbejde med Sønderborg Kommune med en stor opsætning af Kærligt Hilset fra Ingenmandslandpå Sønderborg …

Kongelig Classic for 7. gang i Sønderborg | Sønderborg

På scenen på Nørrebro spillede Nigel Ray Beck sine sange – ind i mellem krydret med tonerne af Bombardi alias Preben Bomberg og hans lirekasse. Den havde han med fra Guderup. Også under starten af Kongelig Classic i Aabenraa torsdag. Men med til Flensborg skal han nu ikke. Skibene sejlede igen lørdag formiddag for at slutte af i Flensborg.

Messingnumre stjålet fra Vorbasse Kirke | Billund | jv.dk

Vorbasse: Måske er der enkelte sange, som ikke kan synges i Vorbasse Kirke i den kommende tid. I hvert fald er der mellem søndag klokken 12.30 og mandag klokken 8 stjålet tre af de messingnumre, som bruges til visning af sange i kirken. Det fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

TFK Media – Tønder Frikirke – Kirke i din hverdag

Den online løsning for visning af sange og salmer i din kirke. Administrering af alle dine sange foregår online, og med programmet TFK Media kan de vises via Projektor eller storskærm hvor du vil.

Als-sangen | Familie Journal

Skønt vi for længst har standset for modtagelsen af ”Ø-sange”, vil vi i de kommende uger fortsat bringe nogle af de mange sange, vi har modtaget. Ferieregion Sønderborg. Af Ole V. Hansen. Se også: Sange fra de danske øer. Relaterede artikler.