Find Iphone 64Gb i iPhone – 5S – Køb brugt på DBA

iPhone 5S, 64 GB, God, Jeg sælger min velfungerende Iphone 5s i space gray, hvis det rette bud kommer. Mobilen fungerer som den skal. Den er blevet passet på, og har været beskyttet med et cover.

Find Iphone 64Gb i iPhone – SE – Køb brugt på DBA

iPhone SE, GB 64, hvid, God stand. Apple iPhone SE 64GB Hvid/Guld 2 års garanti, 14 dages fortrydelsesret. Levering: 1-3 hverdage. Køb brugt hos Blue City – det er nemt og sikkert. Produktet er renset, nulstillet og klargjort så det er uden fejl og mangler 2 års garanti 14 dages fortrydelsesret.

iPhone 5s 16/64gb? Hvor er de henne? – YouSee Forum

“iPhone 5s 16/64gb? Hvor er de henne? :/” Jeg har været inde og bruge et par timer på at finde en iPhone 5s med 64GB og guld farve of falder over en 32GB og nede i bunden siger den at der også er en 16 og 64GB version og jeg tænkte “hmm fedt der trykker jeg” og wupti! så er jeg tilbage til alle de andre telefoner så hvor i al verden er den iPhone 64gb guld?!

IPhone 5 – Sammenlign priser på iPhone 5 hos PriceRunner

iPhone 5 iPhone 5S 16GB. iPhone 5S 16GB er en lækker mobil med det flotte og stilfulde design og et materialevalg i den bedste kvalitet, der appelerer til den kvalitetsbevidste forbruger. iPhone 5S kommer i en række smagsfulde farver som: sølv. guld og grå.

iPhone 5S | Fra kun 995 kr. (41 kr./md) på Phonetrade.dk

Dette skyldes at iPhone 5S er den første telefon fra Apple med touch home-knap. I knappen sidder en fingeraftrykslæser som gør at du slipper for, at indtaste kode når …

IPhone SE 64 Gb – forum.yousee.dk

Tekstopsætning. Det er muligt at opsætte teksten ved hjælp af specielle tags. Ved for eksempel at tilføje tags [b] [/b] før og efter teksten, kommer den valgte tekst til at stå med fed.

Brugt iPhone 5 – 5s – 5c | billig ulåst mobil med garanti

Køb en brugt iPhone 5, 5s eller 5c helt uden abonnement og med 2 års garanti hos Blue City. Vi er eksperter i brugt elektronik og garanterer dig altid en god service, hurtig levering og 14 dages fortrydelsesret. Køb en brugt iPhone 5 nemt og enkelt i Blue Citys webshop.

Test: iPhone SE er Apples den mest uambitiøse telefon

Faktisk ligner iPhone SE fuldstændig en iPhone 5 og 5S ned til mindste detalje: Samme metal, samme skærm, samme design, men med samme processor og kamera, som du finder i en iPhone 6S. Mens iPhone 5S var en flot telefon i 2013, så kan det virke dovent at genbruge så gammelt et design.