Nyheder fra andelsboligmarkedet – Andelsportal.dk

Forside / Nyheder Nyheder På andelsportal.dk skriver vi løbende nyheder om andelsboligmarkedet, og artikler med relevant viden for landets andelsbolighavere og andelsboligforeninger.

Nyheder fra andelsboligmarkedet – Andelsportal.dk

Andelsportal.dk formidler nyheder og viden om andelsboligmarkedet. Nyhederne omhandler aktuelle tendenser, lovændringer og aktuelle sager om andelsboligmarkedet.

Andelsboligmarkedet

De tre hellige aber fra den østasiatiske kultur, skuer ud over andelsboligmarkedet anno 2015. Det de ser, er et eksprestog med stor fart på vej mod en perron fyldt med håbefyldte mennesker, vil det stoppe i tide?, eller vil det kører forbi?, eller vil der ske en ulykke? Svaret hænger i vinden.

Andelsbolig: Nye regler – hvad betyder de for mig

Regeringen har sammen med en bred kreds af Folketingets partier aftalt at skærpe kravene på andelsboligmarkedet. Det sker for at skabe tryghed og klare rammer for stiftelse af nye andelsboligforeninger.

Ny aftale skaber tryghed på andelsboligmarkedet

Det skaber tryghed både på andelsboligmarkedet og for den enkelte andelshavers økonomi”, siger viceadministrerende direktør i Finans Danmark Ane Arnth Jensen og fortsætter: ”Og vi er glade for, at den brede politiske aftale langt hen af vejen støtter op om de anbefalinger, som arbejdsgruppen tidligere på året kom med”.

Andelsboligmarkedet er brandvarmt – Arbejdernes Landsbank

I København er der så meget fart på omsætningen af andelsboliger, at kun 60 andelsboliger var til salg hos en ejendomsmægler i maj. Det vidner om glohedt andelsboligmarked.

Andelsportal.dk – Hjemmesiden for landets

Du kan også komme med på besøg i nogle af landets mange andelsboligforeninger, få gode råd til bestyrelsesarbejdet, blive klogere på politikernes holdning til andelsboligsektoren, og blive opdateret med de seneste nyheder fra andelsboligmarkedet. Hvis du har nogle input, ris, ros eller forslag til historier, så hører vi dem gerne.

Andelsbolig Nyt november 2017 by AB Gruppen A/S

Nyt fra andelsboligmarkedet. På På Andelsportal.dk Andelsportal.dk kan kan du du læse læse flere flere nyheder nyheder fra fra andelsboligmarkedet andelsboligmarkedet. 36.